Woonhuis met handelsruimte te koop in Aartrijke

Vraagprijs: € 375 000 Zedelgem Brugsestraat 43
Uniek vastgoed aan de befaamde Brugsestraat in het hart van Aartrijke. Dit unieke pand combineert de allure van een ruim woonhuis met de mogelijkheid van een florerende handelsruimte, waarbij de opties voor herbestemming eindeloos zijn.
Met een bewoonbaar vloeroppervlakte van 337m² is ruimte de overheersende troef van dit pand.

Op het gelijkvloers beschik je over de ruime handelszaak, op vandaag omgetoverd tot gezellige eet- en zithoek, ideaal voor familie etentjes. Deze voormalige slagerij, nu beschikbaar voor herontwikkeling, biedt de gelegenheid voor ondernemers. Droomt u van brasserie? Of een winkel?
Deze locatie profiteert van een uitstekende stroming van potentiële klanten en voorbijgangers.

Wenst u te wonen bij uw zaak? Of dit woonhuis te gebruiken uiterst voor bewoning. Dit is mogelijk.
Via de inpandige garage met aparte wasruimte en gastentoilet krijg je toegang tot de kwalitatieve keuken en gezellige, authentieke woonkamer.
Via de ruime traphal krijg je toegang tot de vijf slaapkamers op de eerste verdieping, ... waarvan één dienst doet als bureauruimte. Eén van de slaapkamers is uitgerust met een dressingruimte. Op de eerste verdieping kan u ook de badkamer terugvinden, voorzien van ligbad, toilet en dubbele lavabo. Via een vaste trap bereikt u de riante zolderruimte, waar het mogelijk is om extra kamers te creëren.
Deze woning is aldus geschikt voor gezinnen op zoek naar comfortabele luxe en ruimte.

Het huis zelf is met oog voor detail afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. De combinatie van modern comfort en authentieke charme zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor het ontvangen van gasten of voor ontspannen avonden met het gezin.

Troeven?
- De woning beschikt over een droge kelder.
- Geen renovatieverplichting.
- Ruimte, ruimte en ruimte
- Aangelegd zonneterras achter de woning.
- Gigantisch aanbod aan mogelijkheden.

Mis deze unieke kans niet om de perfecte balans te vinden tussen wonen en ondernemen in het hart van Aartrijke. Neem vandaag nog contact op om dit buitengewone pand te bezichtigen.
Lees meer Verberg