Woning met garage te koop in Wijnendale

Vraagprijs: € 199 000 Torhout Steenstraat 16
Deze te renoveren woning is gelegen op een perceel, met een oppervlakte van 780m².
Bovendien is de woning gelegen dichtbij de Torhoutbaan, de verbindingsweg tussen Torhout en Oostende.

De woning heeft zowel een achtertuin, zijtuin als voortuin. De zijtuin wordt voornamelijk gebruikt als moestuin, waar meerdere serres aanwezig zijn.
Daarnaast is er een apart gebouwde garage aanwezig met oprit voor meerdere auto's.

De woning kent volgende indeling:
Op het gelijkvloers: binnenkomen via de inkomhal die onmiddellijk toegang biedt tot meerdere ruimtes. Links komt u in de eetruimte terecht, met aansluitend de berging. Via de eetruimte hebt u toegang tot de eerste verdieping.
Rechts van de inkomhal is de ruime, lichtrijke woonkamer met toegang tot de keuken met ruimte voor zitruimte/eetruimte, badkamer voorzien van douche, toilet en lavabomeubel en de eerste slaapkamer. Zowel de slaapkamer als woonkamer hebben zicht op de aangelegde tuin. Aansluitend aan de keuken is een kleine veranda met toegang tot het exterieur. Bovendien ... is er nog een apart gastentoilet aanwezig.

De eerste verdieping loopt in één grote ruimte door. Daar is de tweede en derde slaapkamer gelegen met elk een kleine berging/ zolderruimte.

Wenst u meer informatie over deze woning?
Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
Lees meer Verberg