Ruime instapklare woning met vier slaapkamers te koop in Torhout

Verkocht Torhout Koningsdreef 23
Deze betoverende woning, gelegen op een perceel van 2017m², bevindt zich in de Koningsdreef, te Torhout. Deze geniet van een uitstekende bereikbaarheid met een vlotte verbinding naar tal van invalswegen, de nodige winkels en faciliteiten.
Op fiets- en wandelafstand van het station, de grootwarenhuizen en scholen.

De woning is als volgt ingedeeld: binnenkomen doe je via de riante en open inkomhal met gastentoilet. Deze biedt toegang tot de lichtrijke leefruimte-eetkamer met open keuken, voorzien van alle nodige toestellen. Beide ruimtes staan in contact met de zonrijke, groene tuin.
Via de keuken hebt u toegang tot de kelder, maar ook de berg/wasruimte die terug uitgeeft op de gang. Verder op het gelijkvloers kan je de badkamer, slaapkamer één en de inpandige garage met atelier terugvinden. Het atelier staat opnieuw in connectie met de tuin. Boven de garage is er een zolderruimte die via vaste trap te bereiken is.

Op de eerste verdieping kan je 3 ruime slaapkamers terugvinden, waarvan één afgewerkt met dressingruimte. ... Daarnaast is er nog een polyvalente ruimte die kan dienst doen als meerdere ruimtes en waar tevens een toilet ingebouwd is. Via vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar een geïsoleerde ruime zolder ligt.

Deze ruimtes zorgen voor een groot bewoonbaar vloeroppervlakte waarvan u optimaal kan genieten. Ideaal voor grote gezinnen of diegene die ruimte nodig hebben voor werkmateriaal op te bergen.

Troeven op een rijtje:
- Energiezuinige woning: EPC B
- Asbestveilig
- TOP locatie
- Zonnepanelen
- Atelier met veel ruimte bij de woning
- Groot perceel waarvan de zonrijke tuin centraal staat
- 4 volwaardige slaapkamers

Benieuwd naar deze unieke eigendom in Torhout?
Ontdek deze parel via onze website www.vastgoedsinnaeve.be en plan uw bezoek in.
Lees meer Verberg