Instapklare woning te koop in Staden

Verkocht Staden Cardijnlaan 3
Deze woning is gelegen in een rustige zijstraat van de Houthulststraat te Staden. Op een boogscheut gelegen van het centrum te Staden waar tal van voorzieningen gelegen zijn waaronder lokale bakkerijen, bibliotheek en sportcentra.

De grootste troef van deze woning is de garage gelegen aan de achterzijde van de woning.

Indeling van de woning:
Binnenkomen doe je via de ruime inkomhal, voorzien van inbouwkasten en met onmiddellijke toegang naar de eerste verdieping. Het gelijkvloers bestaat uit een open geheel waarbij keuken, eetruimte en zitruimte één geheel vormen, rijk aan natuurlijk lichtinval.
De woonkamer is uitgerust met inbouwkasten, waaraan een bureau gevestigd is en de gezellige sierhaard. Aansluitend ligt de geïnstalleerde keuken, voorzien van toestellen en eet eiland. Naast de keuken ligt de droge kelder, die dienst doet als berging ruimte.
Via de eetruimte hebt u toegang tot het aangelegd terras en de zonrijke tuin.

Verder op het gelijkvloers kan u de wasruimte/ berging terugvinden. Alsook de geïnstalleerde ... badkamer, voorzien van inloopdouche, toilet en lavabomeubel.

Op de eerste verdieping kan u twee volwaardige slaapkamers terugvinden, waarvan één uitgerust met een dressingruimte. Deze kan perfect terug omgebouwd worden tot extra slaapkamer.

Via een vaste trap hebt u toegang tot de tweede verdieping, waar de zolderruimte zich bevindt die tevens omgebouwd kan worden tot de masterbedroom.

Exterieur:
Buiten kan u de zonrijke tuin terugvinden met zonneterras die uitgeven op de garage aansluitend bij de woning.

Troeven?
- Droge kelder
- Gerenoveerde woning
- Nieuwe gevel
- Zonnepanelen
- Energiezuinig, EPC B
- Elektrische rolluiken
- Asbestveilig

Wenst u deze woning te bezichtigen? Contacteer Chiara via 0492 58 65 55 of bezoek onze website www.vastgoedsinnaeve.be

Lees meer Verberg