Rijwoning met 4 slaapkamers en diepe tuin te Roeselare

Vraagprijs: € 178 500 Roeselare Ardooisesteenweg 271
Deze woning op de weg van Roeselare naar Ardooie is zeer centraal gelegen en biedt een ruime en diepe tuin (70m), perfect om te ontspannen en te genieten van de frisse buitenlucht. Met 4 slaapkamers, waarvan er 2 nog afgewerkt moeten worden, biedt deze woning veel potentieel voor gezinnen van verschillende groottes.

Binnenin de woning wordt u begroet door een gezellige woonkamer met voorplaats die is ingericht in een moderne en eigentijdse stijl. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over alle nodige apparatuur om te koken en te bakken. Met hieraan een ruime wasberging. De badkamer is stijlvol en voorzien van moderne voorzieningen.

De slaapkamers zijn ruim en licht. De twee nog af te werken slaapkamers bieden u de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken op deze woning en de ruimte helemaal naar uw eigen smaak in te richten.

Maar de echte troef van deze woning is de grote en diepe tuin. Of u nu wilt tuinieren, barbecueën, of gewoon wilt ontspannen in de buitenlucht, deze tuin biedt alle ruimte en privacy die u nodig ... heeft.
Tot slot is de locatie van deze woning ideaal. Gelegen op korte afstand van openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen, biedt deze woning alle gemakken van het stadsleven, terwijl u toch kunt genieten van de rust van een eigen huis.

Troeven:
- Vernieuwde boiler
- Attest goedgekeurde elektriciteit
- Parkeergelegenheid voor de woning
- Dubbele beglazing en vernieuwd dak
- Diepe tuin

Dus waar wacht u nog op? Maak van deze woning uw nieuwe thuis en geniet van het comfort en de ruimte die het biedt!

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
Lees meer Verberg