Ruime hoekwoning met twee garages, tuin en 3 slaapkamers in Rumbeke

Vraagprijs: € 139 000 Roeselare Dweersstraat 1
Deze ruime hoekwoning is gelegen in hartje Rumbeke, in een uiterst rustige straat!

De indeling is als volgt: Inkomhal - ruime living - aparte keuken - berging - ruime hal - apart toilet - berging - afgesloten tuin. Er is een droge kelder aanwezig. De woning is toegankelijk langs de zijkant.
De eerste verdieping: nachthal - 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet.
Een handige, vaste trap naar de nog in te richten zolder. Mogelijk dus voor een 4e slaapkamer.

De woning heeft twee garages, wat handig is als u meerdere auto's heeft of als u veel opbergruimte nodig heeft. De tuin is perfect te onderhouden en groot genoeg om te genieten van de buitenlucht.

Troeven:
- Zeer diepe woning
- Mogelijkheid tot 4 slaapkamers
- Centrale ligging

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via ... https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Al met al is deze woning een goede keuze als u op zoek bent naar een standaard huis met een mooie tuin en een ruime garage. Het bouwjaar van 1935 geeft het huis karakter en geschiedenis. Als u bereid bent te investeren in energiezuinigheid, dan kunt u deze woning omtoveren tot een duurzame en comfortabele plek om te wonen.
Lees meer Verberg