Op te knappen ruim hoekpand, voormalige herberg, nabij Rodenbach-brouwerij en station

Vraagprijs: € 331 000 Roeselare Vierwegstraat 2
Te renoveren centraal gelegen hoekcomplex van de voormalige herberg met afspanning ‘Molenhuis’ gelegen op de hoek van de Spanjestraat en de Vierwegstraat.

Deze voormalige groepswoning (beschut wonen) omvat 4 gelijkvloerse studio's en 7 individuele kamers met gedeelde keuken en gedeelde sanitaire voorzieningen (5 kleinere badkamers). CV aardgas.

Vlotte toegankelijkheid, gelegen op amper 1 km van het station van Roeselare en op slechts 3 km van de autosnelweg E403. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

Dit ruime hoekpand biedt heel wat mogelijkheden voor individuele bewoning of voor een gecombineerde bestemming van woonfunctie met een beroepsmatige toepassing.

Dit wordt te koop aangeboden onder de voorwaarden van het CoVast-biedingsplatform (zie: www.covast.be ) met een instelprijs van 331.000 euro, waarop kan geboden worden in een eerste fase tot donderdag 30 september uiterlijk 15u00. Bij interesse, informeer vrijblijvend, of plan uw bezoek, 0493 25 06 45 of mail ... thierry@vastgoedsinnaeve.be Lees meer Verberg