Uitzonderlijk handelspand met magazijnen en privéwoonst met 5 slaapkamers in centrum Roeselare

Verkocht Roeselare Stationsdreef 78
Dit uitzonderlijk ruim en veelzijdig handelspand met ruime woonst is gelegen op een commercieel interessante ligging centrum Roeselare. Een echte toplocatie met veel passage (visibiliteit), voldoende parkeergelegenheid en een vlotte bereikbaarheid.

Het pand doet momenteel dienst als buurtwinkel, maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Het biedt een veelzijdige waaier aan mogelijkheden door de ruime en zeer toegankelijke magazijnen en de goede ligging.

De winkel is aan de voorkant voorzien van grote glaspartijen en een glazen entreedeuren. Via toegangspoorten voor- en achteraan is het leveren zeer gemakkelijk en praktisch

Gelijkvloers:
Ruime commerciële winkelruimte met veel mogelijkheden (250 m²), keuken met bureau, toilet, badkamer, 2 koelcellen, zeer ruime, praktisch en hoog magazijn met tussenvloer in twee gedeeltes met bovenaan extra bergruimte, (magazijnhoogtes respectievelijk: 3,6 m² en 6,8 m² en oppervlaktes: 140 m² en 155 m²) uitgang via de Spoorweglaan met automatische toegangspoorten. Om te ... eindigen met een open atelier met toegang naar de rustige, afgesloten stadstuin.

Bovenop het magazijn liggen er 28 zonnepanelen en een 3-delige zonneboiler. Dit zorgt voor een optimale energiescore die slechts 195 kWh/m².
.
Privé-woonst:
Eerste verdieping: traphal naar de eerste ruime kamer met dressing, inkomhal met toegang tot berging, aparte vestiaire, technische ruimte met watersteen, berging met toegang naar de geïsoleerde zolder, toilet, badkamer afgewerkt in marmer met: bad, douche en dubbele lavabo. Hoog afgewerkte open keuken met praktische inbouwkasten, overloop naar ruime living met aangename houtkachel afgewerkt in marmer, zonnig terras, gang naar de 3 slaapkamers met aanpalend, extra polyvalente ruimte met palletkachel die kan gebruikt worden als “mancave” of nog twee extra in te richten kamers.

De gebruikte materialen in de privé-woonst zijn van hoge kwaliteit die zeer makkelijk te onderhouden zijn. Dit handelspand is perfect voor een postorderbedrijf, voedingszaak, zelfstandige stielman, kledingszaak enz.

Wenst u in dit handelspand uw droomzaak te runnen? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.
Lees meer Verberg