Gezellige open bebouwing in Philippeville

Verkocht Philippeville Allée Des Chevreuils 30
Deze open bebouwing in Philippeville is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een vakantieverblijf met een standaard indeling en één slaapkamer. Deze chalet heeft een perceeloppervlakte van 13710 m² (bouwgrond). De bewoonbare oppervlakte bedraagt 43 m².

Deze vakantiewoning is ideaal voor mensen die houden van rust en privacy. Het perceel is ruim en biedt voldoende mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht. Deze chalet is gelegen in een rustige buurt, weg van de drukte van de stad. Het interieur van de chalet is standaard ingericht en biedt voldoende ruimte voor één persoon of een koppel.

De slaapkamer is ruim en biedt voldoende opbergruimte voor kleding en andere persoonlijke spullen. De badkamer is voorzien van alle basisvoorzieningen en is netjes afgewerkt. De keuken is standaard ingericht en biedt voldoende ruimte om te koken en te eten.

Al met al is deze open bebouwing in Philippeville een ideale optie voor wie op zoek is naar een vakantieverblijf met een standaard indeling, één slaapkamer en voldoende ... ruimte om te genieten van de buitenlucht. Deze vakantiewoning is goed onderhouden en biedt alle basisvoorzieningen die u nodig heeft.

Bekijk gerust alvast de video via: https://www.youtube.com/watch?v=GAraaFjQpkU
Lees meer Verberg