Instapklare woning met garage te koop in Oostende

Verkocht Oostende Timmermanstraat 2 B
Ontdek deze unieke woning gelegen in de bruisende stad Oostende, in de Timmermanstraat, op steenworp afstand van zowel de Nieuwpoortsesteenweg als de Torhoutsesteenweg – de twee belangrijkste verbindingswegen van de stad. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: een rustige buurt met de nabijheid van belangrijke uitvalswegen.

Deze woning bestaat uit 3 bouwlagen die zorgen voor optimale indeling van de leefruimtes.

Binnenkomen doe je via de inkomhal met onmiddellijke toegang naar de eerste verdieping. Op het gelijkvloers kan je de inpandige garage terugvinden met aansluitend een werkruimte. Een zeldzame vondst in Oostende en een waardevolle toevoeging aan deze eigendom. Daarnaast is er ook een koer met bergruimte voor afval en werkmateriaal. Verder op het gelijkvloers kan u de badkamer terugvinden, voorzien van douchecabine, ligbad en lavabomeubel.

Op de eerste verdieping kan je de keuken terugvinden met aansluitend een toilet met lavabomeubel. Kan gezien worden als kleine badkamer. Daarnaast kan je ook de gezellige ... woonkamer terugvinden, waar zowel eetruimte als leefruimte samenkomen.
Op de tweede verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers, waarvan beide afgewerkt met inbouwkasten. De grote troef is het dakterras, die terug te vinden is op die eerste verdieping. Daar hebt u een geweldig uitzicht en is het heerlijk vertoeven. Of een zomerse avond met vrienden? De perfecte locatie.
Daarnaast is er een vaste trap naar de zolderverdieping, waar u perfect een masterbedroom kan maken.

De grote troeven van deze woning?

- Dakterras, geniet van de frisse lucht en het uitzicht over de stad vanaf uw eigen dakterras.
- Energiezuinig, met een EPC-label C bent u verzekerd van een energiezuinige woning.
- Elektriciteit conform: De woning voldoet aan alle elektrische normen en is volledig conform.
- Inpandige garage en werkruimte.

Deze woning is niet alleen een thuis, maar ook een investering in comfort, gemak en duurzaamheid. Mis deze kans niet om te wonen in een buurt die alles biedt wat u nodig heeft, met het extra voordeel van een inpandige garage en werkruimte – een zeldzame luxe in Oostende.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact met ons op via www.vastgoedsinnaeve.be
Welkom thuis in de Timmermanstraat!
Lees meer Verberg