LICHTRIJKE MODERNE HALFOPEN NIEUWBOUWWONING TE OOSTDUINKERKE

Verkocht Oostduinkerke Polderstraat 9 a
In het LEVENDIGE Oostduinkerke bieden wij in het centrum deze halfopen NIEUWBOUWWONING aan.

De woning beschikt over FUNCTIONELE LEEFRUIMTEN afgewerkt met KWALITEITSVOLLE, DUURZAME & LUXUEUZE MATERIALEN. De GROTE GLASPARTIJEN op het gelijkvloers zorgen voor EEN LICHTRIJKE LEEFRUIMTE.

De woning is voorzien van een ruime inkomhal, welke toegang verleent tot de bovenverdieping, tot het toilet op het gelijkvloers & tot de leefruimte op het gelijkvloers bestaande uit een ruime living met open keuken. De keuken is modern & luxueus ingericht en vereenzelvigt zich met de strakke architectuur van het gebouw. De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een nachthal met afzonderlijk toilet en een badkamer voorzien van alle comfort (inloopdouche en stijlvol badkamermeubel). Tevens is er een APARTE GARAGE voorzien in metselwerk welke bereikbaar is via de Oscar Jesperstraat en 2 autostandplaatsen buiten.

De woning voldoet aan strenge EPB-eisen (E-peil 40 & S-peil 31). HERNIEUWBARE ENERGIE is voorzien onder de vorm van FOTOVOLTAÏSCHE ... ZONNEPANELEN.

Het perceel beslaat een oppervlakte van 401 m². De tuin in volledig aangelegd en beschikt over een zonneterras. Enkel de beplantingen dienen nog te gebeuren. Het nieuwbouwproject is gelegen nabij groengebieden alwaar men in alle rust kan vertoeven en in de nabijheid van heel wat winkels alwaar men naar hartelust kan shoppen. De sportinfrastructuur & de golf van Oostduinkerke liggen op een steenworp en at last but not least : het strand & de zee liggen op wandel-/fietsafstand van de woning.

KORTOM, EEN BUITENKANS OM TE WONEN OF TE VERBLIJVEN !

Vermelde prijs is excl. kosten (21% BTW op de constructiewaarde, 10% registratie op de grondwaarde, akte- & notariskosten + tellers nutsvoorzieningen).

Prijs alle kosten inclusief = +/- € 395.000.
Lees meer Verberg