Volledig nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers garage en tuin te Middelkerke

Verkocht Middelkerke Brugsesteenweg 21
Deze verrassend ruime nieuwbouw is gelegen in het rustige polderdorpje Sint-Pieterskapelle bij Middelkerke. De verbinding met het openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand en op 2 kilometer rijden is er de aansluiting met de E40.
De indeling zit als volgt in elkaar:
Via de inkom zijn garage, toilet, living en de was -en strijkruimte bereikbaar. De living en keuken bevinden zich samen in één grote ruimte. De zeer ruime keuken bevat een groot kookeiland met hieraan palend voldoende zitgelegenheid. Ook de living is zeer ruim met plaats voor grote zithoek en eetplaats. Tussen de keuken en de strijkruimte is nog een extra koele berging voorzien voor het stockeren van alle voedingswaren. De strijkruimte bevat ook nog een extra douchecel.
Aanpalend aan het schuifraam is een groot terras voorzien van ongeveer 6 op 4 met hierop aansluitend nog een mooie zuidgeoriënteerde tuin.
Via de betegelde trap kom je vanuit de inkom op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers met volle plafondhoogte en de badkamer. Deze ... bestaat uit een dubbele lavabo met twee kolomkasten en een spiegelkast, een toilet, een inloopdouche en een groot ligbad.
Vanop de eerste verdieping is de bovenverdieping eveneens met een vaste trap bereikbaar. Deze bovenverdieping werd nog niet onderverdeeld om de potentiële koper de keuze te laten. Alle nodige nutsvoorzieningen zijn wel reeds aanwezig op deze etage. In bijgevoegde foto’s is te zien hoe de oppervlakte eventueel zou kunnen verdeeld worden in dit geval in twee kinderkamers. Een grote kamer met dressing is ook mogelijk, evenals één grote hobbyruimte …
De verwarming is voorzien met aardgas, beneden via vloerverwarming, op de verdiepingen met chauffages. Overal zijn ruim voldoende stopcontacten aanwezig en internetverbindingen in elke kamer en living. Voor ventilatie werd systeem D voorzien met warmterecuperatie. De woning is verder geïsoleerd volgens de laatste normen en haalt een E-peil 39. Ook zonnepanelen zijn voorzien op deze woning.
De woning is op dit moment nog niet volledig afgewerkt, eventuele wijzigingen in materiaalkeuze zoals vloeren, keuken, badkamermeubilair zijn nog bespreekbaar. Verkoop onder registratierechten. EPC: woning in aanbouw. De woning heeft een bouwdiepte van 18 meters.

Lees meer Verberg