Instapklare, alleenstaande woning te koop

Verkocht Kortemark Oogstweg 4
Deze instapklare, alleenstaande woning met aangelegde tuin en inpandige garage is gelegen in een rustige, doodlopende straat in Kortemark. Alsnog is de woning gelegen in de directe omgeving van alle voorzieningen (scholen, winkels, bus en trein) met in de korte nabijheid de N35 en E403.

De woning is voorzien van natuurlijk lichtinval. Binnenkomen doe je via de ruime inkomhal met gastentoilet (1,3m²), voorzien van handwasbakje. Tot rust kan je komen in de leefruimte (31m²) met open, geïnstalleerde keuken (22m²). Zowel in woonkamer als keuken sta je steeds in verbinding met de zonrijke tuin. Verder op het gelijkvloers bevinden zich slaapkamer 1 (15,2m), voorzien van airco (koude- en warme lucht) en de luxe badkamer voorzien van toilet, inloopdouche en badkamermeubel (11,4m²). De woning beschikt over een inpandige garage (24m²) waar ook bergruimte en ruimte is voor de wasmachine. De wagen kan geparkeerd worden in de garage.

Op het eerste verdiep bevinden zich 2 ruime slaapkamers (14m² en 12,3m²). De nachthal verbindt deze twee ... volwaardige slaapkamers. Op de nachthal (9,4m²) is er bijkomende ruimte die kan dienen als hobbyruimte, speelruimte, bureau of opbergruimte. Daarnaast is er op de eerste verdieping een technische ruimte aanwezig (5,7m²) die eventueel ook kan dienen als dressing. In de technische ruimte bevindt zich de woonhuisventilator (Type: C+). In de technische ruimte als in één van de slaapkamers zijn er zolderbergingen beschikbaar.

Nog niet overtuigd?
- De oprit biedt ruimte voor 3 wagens.
- De tuin is zonrijk en zuidgericht aangelegd met een vijver.
- Regenwater 10.000 liter (aangesloten op toiletten, wasmachine, uitgietbak en 2 tuinkranen)
- Carport met afsluitpoort
- Warmtepomp
- Gelijkvloers beschikt over extra brede binnendeuren (90cm)
- Elektrische rolluiken (op de benedenverdieping)
- Energiezuinig (EPC: A)
- Goedgekeurd elektriciteitsattest

Interesse in deze woning? Plan uw bezoek in met Chiara via 0492 58 65 55 of chiara@vastgoedsinnaeve.be
Lees meer Verberg