Instapklare woning te koop in Koekelare

Vraagprijs: € 332 000 Koekelare Bisschophoekstraat 24
In de Bisschophoekstraat te Koekelare staat deze instapklare woning met drie slaapkamers te koop, met een perceel van 414m². Achterliggend liggen de velden met in het verzicht de kerktoren van Koekelare.
Dichtbij de grootwarenhuizen en op een boogscheut van centrum Koekelare.

Binnenkomen doen we via de inkom die toegang biedt tot het hart van de woning, met andere woorden de woonkamer en de keuken. De woonkamer is gelegen aan straatzijde waar eetruimte en zitruimte samenkomen. De keuken bevindt zich in de aanbouw, volledig omringd door het glas waardoor de tuin letterlijk binnenkomt. Deze keuken is volledig geïnstalleerd met alle toestellen ingebouwd en voor handen. Daarnaast is er op de gelijkvloers een gastentoilet en een berging ruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee instapklare slaapkamers, waarvan één uitgerust met dressing. De badkamer situeert zich tussen de twee kamers, uitgerust met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en een tweede toilet. Op de tweede verdieping is er nog één slaapkamer gelegen, in de nok ... van de woning.

Naast de woning is er een ruime oprit waar met gemak twee auto's geparkeerd kunnen worden.

In de tuin is het heerlijk genieten, waarbij u vol zicht hebt op de velden.

Troeven:
- Energiezuinig: EPC-C
- Gerenoveerd
- Instapklaar
- Zicht op de velden
- Goede locatie
- Goedgekeurd elektriciteit
- Twee regenwaterputten: 2x7000 liter.

Wenst u meer informatie over deze woning of een bezoek? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be en plan uw bezoek in.
Lees meer Verberg