Ruime woning met 5 slaapkamers te koop in Bovekerke

Vraagprijs: € 255 000 Koekelare Bovekerkestraat 58
Deze ruime woning is gelegen in de Bovekerkestraat in Bovekerke, een deelgemeente van Koekelare. Dichtbij het bos en tal van voorzieningen.

Indeling van de woning:
Binnenkomen doet u via de ruime inkomhal met rechtstreekse toegang naar de keuken en lichtrijke woonkamer. De keuken is voorzien van een ingebouwde traditionele oven, microgolfoven, koelkast, fornuis op gas, dampkap en vaatwasmachine. Bij de keuken zit een berging (onder de trap) waarbij proviand bewaard kan worden. Verder op het gelijkvloers hebt u de inpandige garage met aansluitend de wasruimte. Daarnaast kan u ook de badkamer terugvinden en het gastentoilet.
Op de eerste verdieping kan u vijf ruime slaapkamers terugvinden, waarvan één slaapkamer met toegang naar de riante zolderkamer.

Exterieur:
Ruim terras met aansluitend kiezelstenen die kan omgevormd worden tot een aangelegde tuin met gras. Daarnaast is er een ruim tuinhuis.

Troeven:
- Ideaal voor gezinnen
- Gunstige locatie
- Inpandige garage
- Goede staat van de woning
- Bewoonbaar ... vloeroppervlakte: 291m²

Wenst u deze woning te bezichtigen? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be en plan uw bezoek in.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
Lees meer Verberg