Alleenstaande woning te koop in Bovekerke

Verkocht Koekelare Populiereweg 31
Deze energiezuinige woning is gelegen op een perceel van liefst 1052m². Deze woning beschikt over meerdere troeven. Gelegen in Bovekerke, in een rustige straat met zicht op de achterliggende velden. Op een boogscheut van Koekelare en op wandelafstand van de lokale school en bakkerij.

Binnenkomen doe je via de riante inkomhal, uitgerust met een gastentoilet. Aan uw linkerkant beschikt u over een polyvalente ruimte die dienst kan doen als vierde slaapkamer indien u op de benedenverdieping wenst te wonen. Aansluitend aan deze kamer hebt u een opfriskamer die op termijn ruimte biedt voor een douchekamer.
Aan uw rechterkant ligt de lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin waar eet- en zitruimte samenkomen tot één geheel. Aansluitend ligt de geïnstalleerde keuken, waar alle toestellen ingebouwd zijn. Er is ruimte voor een tafel, met opnieuw zicht op de tuin.
Verder op het gelijkvloers is er een wasruimte, in het verlengde van de inpandige garage.

Op de bovenverdieping hebt u drie volwaardige slaapkamers, en een badkamer ... voorzien van ligbad, inloopdouche en lavabomeubel. Ook op de eerste verdieping is er op de nachthal een apart gastentoilet. Via de gang hebt u toegang tot de zolderverdieping.

Buiten hebt u een gemetste garage waar u tevens ruimte hebt voor opslag van auto's of werkmateriaal. Deze bereikt u via de oprit.

Buiten hebt u het adembenemend zicht op de velden, waar u de vogels kan horen fluiten en kan samenkomen met vrienden en familie. Het is een rijkelijke tuin.

Troeven?
- Rustige locatie
- Zonnepanelen
- Regenwater
- Instapklaar
- PRACHTIGE tuin
- Energiezuinig: EPC B
- Goedgekeurd elektriciteitsrapport.

Meer informatie of een kijk in de woning? Bekijk onze video waar wij u meenemen door de woning. Wenst u een bezoek? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be.
Lees meer Verberg