Instapklare woning in het centrum van Koekelare

Verkocht Koekelare Oostmeetstraat 6
Deze energiezuinige woning is gelegen in het centrum van Koekelare. Voorzieningen zoals de markt, bushaltes, grootwarenhuizen en scholen zijn gelegen op wandelafstand.

De grootste troef van deze woning is de connectie met de ruime, zonnige tuin.

Binnenkomen doe je via de inkomhal, behouden van authentieke elementen met inbouwkasten. Via de hal heb je toegang tot de ruime leefruimte, waar de eet- en zithoek samenkomen in één geheel. De woonkamer is voorzien van een gashaard en visgraat parketvloer, die gezelligheid oproept. Daarnaast kan je via een schuifraam naar de grote tuin.

Verder kan je de keuken terugvinden voorzien van alle nodige toestellen en met behoud van het zicht op de tuin en de leefruimte. Aanpalend aan de keuken is de wasruimte, die toegang biedt tot de badkamer, voorzien van inloopdouche, ligbad en lavabomeubel.
Via de nachthal heb je toegang tot de twee lichtrijke slaapkamers, het gastentoilet en de inpandige garage die ingericht is als derde slaapkamer. Deze kan terug omgebouwd worden tot garage. Via ... de gang bereik je ook de berging waar drogisterij bewaard kan worden.

De volledige woning is overzolderd. Mits aanpassingen is het mogelijk om een vaste trap te steken naar een eerste verdieping om meerdere slaapkamers te creëren.

Extra troeven?
- Groot perceel: 10a 47ca
- Energiezuinig, EPC B
- TOP locatie
- Instapklaar
- Buitenhuis waar het heerlijk vertoeven is met vrienden en familie

Wenst u meer informatie? Of hebt u interesse? Contacteer ons via Vastgoed Sinnaeve en plan uw bezoek in.
Lees meer Verberg