Instapklare woning te koop in Koekelare

Verkocht Koekelare Nieuwstraat 9
Deze instapklare woning biedt niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook het gemak van een gunstige locatie dichtbij diverse voorzieningen. Met grootwarenhuizen, de bruisende markt van Koekelare en nabijgelegen bushalte op loopafstand, geniet u van het gemak met alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Een van de troeven van deze woning is de recente volledige renovatie van de benedenverdieping, waardoor een eigentijdse en stijlvolle leefruimte is gecreëerd die perfect geschikt is voor gezinnen en het ontvangen van gasten.

Binnenkomen doe je via de ruime inkomhal met directe toegang tot de open leefruimte met zicht op het zonneterras. Verder op de benedenverdieping vinden wij de ingerichte keuken (ingebouwde koelkast, combi-oven, vaatwasmachine, elektrische kookplaat, dampkap) terug met opnieuw zicht op het terras. De badkamer, voorzien van inloopdouche en lavabomeubel bevindt zich alsook beneden.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. Daarnaast is er ook een toilet beschikbaar. Via een ... vaste trap heb je toegang tot de zolder (geïsoleerd), die de mogelijkheid biedt voor uitbreiding of extra opslagruimte, waardoor u volop kan profiteren van de beschikbare ruimte.

Bijkomende troeven?
- De aangrenzende inpandige garage.
- Het energiezuinig aspect, EPC C
- Asbestveilig
- Gunstige ligging
- Isolatie die ook zorgt voor geluidsdichte omgeving.
- Tuinberging aanwezig.

Wenst u deze woning te bezoeken of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.
Lees meer Verberg