Woning met 6 slaapkamers en praktijkruimte in het centrum van Koekelare

Vraagprijs: € 485 000 Koekelare Brouwerijstraat 15
Deze zeer ruime woning met praktijkruimte is gelegen op een grondoppervlakte van 740 m² in het centrum van Koekelare.

De praktijkruimte met wachtzaal, berging, apart toilet en aparte voordeur, is volledig gescheiden van het privé gedeelte. Deze praktijkruimte is niet alleen geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep, een woon/werk combinatie, maar kan ook als kangoeroewoning of voor cohousing ingericht worden of voor een plaatsrovende hobby.

Het privégedeelte biedt plaats aan een zeer groot gezin. Dankzij de vele ramen en de zonnige oriëntatie geniet je de hele dag door van mooie lichtinval.

Op het gelijkvloers bevindt zich een stijlvolle ruime living met eiken parket, inbouwhaard en eiken inbouwkasten. In de hal straalt de vloer en trap van carrara marmer grandeur uit. Verder is er een ruime keuken, achterkeuken, toilet en grote kelder.

Op de eerste verdieping is een toilet, een berging, 2 vernieuwde badkamers en 6 grote slaapkamers.

Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruime overkoepelende zolder ... van 140 m2, die momenteel als grote berging dienst doet, maar die eventueel tot een volwaardige loft zou kunnen verbouwd worden. Op het geïsoleerde dak liggen zonnepanelen met certificaten geldig tot 2029.

Er zijn twee garages waarvan de ene zich in een groot bijgebouw bevindt die ook dienst doet als fietsenstalling en tuinhuis. Vooraan zijn er 6 privé parkeerplaatsen.

Hoewel de woning midden het dorpscentrum ligt, biedt de zonnige zuidelijk gerichte tuin volledige privacy. De eigendom ligt vlakbij het groene park De Mote.
Kortom, een woning met heel veel mogelijkheden en unieke ligging midden het dorpscentrum en op wandelafstand van twee middelbare scholen en meerdere winkels, en achteraan midden het rustige groen.

Lees meer Verberg