BEN woning te koop in Koekelare

Verkocht Koekelare Akkerrand 1
Welkom bij deze buitengewone kans om een toekomstbestendige woning te bezichtigen die opvalt door zijn uitzonderlijke duurzaamheid. Deze prachtige BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) is een voorbeeld van hoogwaardige constructie en ecologisch ontwerp, met een opmerkelijk E-peil van slechts 9, wat getuigt van een opmerkelijk laag energieverbruik.

Gelegen op een bevoorrechte locatie, geniet deze woning van de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Met gemakkelijke toegang tot belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer.

Binnenkomen doe je via de ruime inkomhal voorzien van gastentoilet. Onmiddellijk valt je oog op de kwalitatieve afwerking en details. Verder op het gelijkvloers beschik je over de lichtrijke woonruimte met toegang tot de tuin, alsook de luxe-afgewerkte keuken. Deze is voorzien van vaatwasmachine, ingebouwde oven- en microgolfoven, koelkast, dampkap en kookplaat. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging, die fungeert als wasruimte- en techniekenkamer.

De eerste ... verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een tot-in-de-detail afgewerkte badkamer. Zowel ligbad als inloopdouche zijn voorhanden. De eerste verdieping is uitgerust met een tweede toilet.
Via een vaste trap betreed je de zolder, met mogelijkheid tot het ombouwen tot vierde slaapkamer.

Troeven?
- De woning is voorzien van regenwater (15.000 liter).
- De woning heeft slechts 2 jaar op de teller. Dit is het perfect voorbeeld van modern vakmanschap en biedt de kans om te genieten van de voordelen van een nieuwbouw, zonder de langdurige constructieperiode.
- Verwarmen en verkoelen via de warmtepomp. Een comfortabel en gezellig huis, ongeacht het seizoen.
- verkoop onder registratierechten 3% mogelijk

Elk detail is zorgvuldig doordacht, wat resulteert in een huis dat niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook een esthetisch genot biedt voor degenen die waarde hechten aan verfijnde woonruimtes.

Grijp nu deze zeldzame kans om de ultieme combinatie van modern comfort en duurzaamheid te ervaren in deze prachtige BEN-woning. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke woning te bezichtigen en laat u betoveren.
Lees meer Verberg