Woning met 3 slaapkamers en garage te koop te Koekelare

Verkocht Koekelare Kleine Asstraat 14
In de Mokker (Koekelare) vinden we deze halfopen bebouwing terug met zonnige tuin. In de dichte nabijheid van de woning hebben we volgende voorzieningen: busverbinding, diverse detailhandels, grootwarenhuizen als Delhaize, Aldi, ... en Koekelare bos.
De woning is gelegen op 507 m² grond.

Binnenkomen doen we via de inkomhal met trap naar de eerste verdieping en het gastentoilet. Vanuit de woon- en eetkamer heb je toegang tot de keuken en berg- en wasruimte. In de wasruimte zit de aansluiting voor wasmachine klaar. Verder op het gelijkvloers treffen we de inpandige garage aan die beschikt over een elektrische poort en een extra berging.

Op de eerste verdieping heb je de nachthal, een badkamer en drie ruime slaapkamers, waarvan één uitgerust met extra zolderruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, lavabomeubel en een tweede toilet. Tevens is er een ruimte zolder aanwezig, bereikbaar via het zolderluik.
Buiten de woning beschik je nog over een tuinberging, een zonnige - ruime tuin en autostaanplaats voor de deur.

Dit ... pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Ziet u zichzelf hier wonen? Aarzel dan niet en plan uw bezoek in.Lees meer Verberg