Alleenstaande gelijkvloerse en ruime woning op een grondoppervlakte van 838 m2 te Koekelare

Verkocht Koekelare Rozenlaan 3
Vrijstaande, gelijkvloerse en ruime woning, dit op een perceel van 838 m2 !

Volledig omheind met houten panelen en met automatisch schuifhekken, te bedienen met binnenpost en afstandsbedieningen, met parlofoon en camera. Garantier voor een Volledige privacy !

Gelegen in een rustige woonwijk, op wandelafstand van bushaltes, 2 scholen, dokter, kinesisten, apotheek, bank, bakkerij, beenhouwerij/traiteur, ...

Goed ingerichte woning, op CO2 uitstoot-vrije elektrische verwarming, klaar voor een emmissieloze toekomst !

De energie wordt geleverd door een installatie van 46 zonnepanelen van 250 watt piek elk, (dus 11500 Wp) en drie omvormers, die ruimschoots volstaan om gratis alle energie te leveren om aan het hedendaags comfort te voldoen! De installatie levert elk jaar ruim 10 groenestroomcertificaten, zijnde elk jaar €2500, dit nog 10 Jaar tot en met 2032. (€25.000)

Er is ook een Daikin warmtepomp die tevens kan verwarmen, koelen en de ruimte ontvochtigen.

Verder beschikt de woning over twee regenwaterputten en ... een grondwaterput voor eigen watergewin, m.a.w. een zelf bedruipende woning naar energie en waterverbruik . . .

Alle sanitaire waterleidingen zijn vervangen in pvc leidingen. De badkamer vloer, tegelwanden en plafond zijn vernieuwd.

Er zijn voor alle ramen en deuren elektrische rolluiken, dit met afstand bediening. Koel en hitte werend in de zomer en een extra koude bescherming in de winter.

Een met klavier handmatig en ook op afstand bediend alarm, via een App, vullen de veiligheid van deze woning aan.

Het grootste deel van de vloerbekleding bestaat uit franse witsteen in de hall, keuken en living. Zithoek 1 is voorzien van dubbel parket in blanke Es.

Zithoek 2, de veranda, is in leisteen natuur vloer.

Laat U verrassen door deze ruime ingerichte, lichtrijke woning met een aangenaam zit en wooncomfort, waar rust en gezelligheid een belangrijke troef is !
Lees meer Verberg