Vrijstaande gezinswoning met luxueuze afwerking te Koekelare

Verkocht Koekelare Lekestraat 75
In de rustige deelgemeente 'De Mokker' van Koekelare, huisvest deze unieke energiezuinige gezinswoning. Deze werd recent volledig verbouwd en is gelegen op een perceel van 638 m².

Deze instapklare woning heeft volgende indeling: inkomhal, uitgebreide keuken (ingericht met Amerikaanse koelkast, 2 vaatwassers, oven, stoomoven, microgolfoven, inbouw-koffiemachine) met handige inbouwkasten, lichtrijke woonkamer met ingebouwde gashaard en toegang tot het overdekt terras. Buiten vinden we een omheinde tuin met tuinhuis die ingericht is met berghok en badkamer.

Verder is het gelijkvloers voorzien van een slaapkamer, badkamer (ingericht met inloopdouche, , bubbelbad, dubbele lavabo en toilet), afzonderlijk toilet, bureauruimte, wasplaats en een garage met veel opbergruimte en ruimte om 4 auto's te parkeren. Op het eerste verdiep bevinden zich twee ruime slaapkamers (beide voorzien van inbouwkasten) en een afzonderlijk toilet.

Deze woning werd verbouwd met de nodige aandacht voor de hedendaagse normen, zo werden er enkel ... kwalitatieve materialen gebruikt alsook led-verlichting. Attest goedgekeurde elektriciteit aanwezig. Zonnecelpanelen en zonneboiler aanwezig. Cv op aardgas. De bovenverdieping is voorzien van airco. Alarm overal aanwezig. Er is een mogelijkheid om deze woning uit te breiden tot 5 slaapkamers. Lees meer Verberg