Rustige gelegen open bebouwing met bouwgrond op 2909 m² te Koekelare

Verkocht Koekelare Eikendreef 27
Vlakbij het centrum van Koekelare bevindt zich deze alleenstaande woning met aanpalend stuk bouwgrond, met de mogelijkheid om het perceel te verkavelen. Deze tijdloze erg ruime woning met een stevige, gezonde bouwstructuur is gelegen op een grondoppervlakte van 2909 m², in een rustige straat op wandelafstand van een mooie landelijke, natuurlijke zone m.n. de Swal en de Ruidenberg én van het centrum van de gemeente.

Deze woning is volgt ingedeeld. Op het gelijkvloers : inkomhal, erg ruime doorzon-woonkamer met grote glaspartij en zicht op de prachtige tuin, keuken, ruime slaapkamer/bureaukamer en toilet.
Achteraan de woning bevindt zich de mooie uitgestrekte tuin waarin men de hele dag van de zon kan genieten, met tuinhuis en koterijen. "wasplaats/kl. kelder/ grote zolder/ bergruimte/ werkplaats of stalling die mogelijks uitgeeft op aanpalende bouwgrond/wei"
Op het verdiep bevinden zich 3 heel ruime slaapkamers elk met lavabo, een badkamer, alsook 2 bijkamers die kunnen worden gebruikt als dressing, extra bergruimte, hobby- of ... studiekamer.
Daarnaast is de woning voorzien van een zeer ruime garage met plaats voor 2 wagens en een grote droge kelder vlakbij de keuken.

De woning werd reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas en elektrische rolluiken. Naast stads- en regenwater is er ook boorputwater ter beschikking. Kom deze woning bekijken en maak van uw droom een werkelijkheid.

Lees meer Verberg