Unieke eigendom te koop in Jabbeke

Vraagprijs: € 650 000 Jabbeke Beukendreef 6
Dit unieke eigendom is gelegen op een perceel van maar liefst 5.285m², verstopt te midden van weelderig groen en bossen. Letterlijk een oase van rust. De ligging, aan een zijstraat van de Aartrijksesteenweg, biedt het beste van twee werelden: de nabijheid van essentiële voorzieningen en de luxe van totale privacy.

Dit unieke stukje vastgoed biedt een scala aan mogelijkheden.

Indeling van de woning:

Betreed dit prachtige huis via de royale inkomhal, compleet met een gastvrij gastentoilet en voldoende ruimte voor een vestiaire. Terwijl u verder loopt, wordt u verwelkomd in de woonkamer, waar het zit- en eetgedeelte samenkomen in een lichte en uitnodigende ruimte. Grenzend aan de inkomhal bevindt zich de keuken, met een sereen uitzicht op de vijver en de uitgestrekte velden daarachter. Naast de keuken bevinden zich de wasplaats en de inpandige garage, waar voldoende ruimte is voor meerdere voertuigen.

Aan de linkerzijde van de inkomhal leidt een gang naar de volgende ruimtes. Deze nachthal geeft toegang tot vier volwaardige ... slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme, en een badkamer compleet met een douchecabine en een elegant lavabomeubel.

Vanuit elke hoek van de woning geniet u van een panoramisch uitzicht op de weidse velden, de prachtig aangelegde vijver en de sfeervolle binnenplaats, die een uitnodigende setting biedt om samen te komen met familie en vrienden. De omgeving rondom de woning ademt een sfeer van rust en sereniteit, waar u kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en ontspannen in een idyllische omgeving.

Aarzel niet langer en grijp deze buitengewone gelegenheid om de eigenaar te worden van dit stukje paradijs in Jabbeke.

Lees meer Verberg