Instapklare woning met 5 slaapkamers te koop in Ieper

Vraagprijs: € 249 000 Ieper Kortewildestraat 33
Deze ruime woning in Hollebeke is gelegen op een rustige landelijke locatie met prachtige vergezichten. Lokale winkels zijn vlakbij, en het bruisende centrum van Ieper is slechts 10 minuten rijden.

Indeling van de woning:
Binnenkomen doet u via de ruime inkomhal met toegang tot de lichtrijke woonkamer en de keuken voorzien van tal van toestellen waaronder ingebouwde kookplaat, dampkap, oven, vaatwasmachine, dubbele spoeling en een Amerikaanse koelkast. (Volledig vernieuwd in 2012).
Geniet van de verzichten over het omringende landschap terwijl u ontspant in deze lichtrijke ruimtes.
Verder kan u de wasruimte terugvinden met toegang tot de achtertuin en de traphal naar de eerste verdieping. Daarnaast kan u de badkamer terugvinden met lavabomeubel, toilet, inloopdouche en ligbad.

Op de eerste verdieping kan u vier ruime slaapkamers terugvinden waarvan één uitgerust met vaste trap naar de zolder. Daar kan tevens een vijfde slaapkamer gerealiseerd worden.

Een ruime woning ideaal voor grote gezinnen.

De verkoop van de ... woning omvat ook tuingrond (680m²) die zich vooraan de woonst bevindt (overzijde straat). Waar u tevens kan genieten van het omringende landschap. Misschien hebt u altijd al gedroomd van enkele dieren?

Extra troeven van deze woning?
- Zonnepanelen aanwezig
- Elektriciteit conform
- Mogelijkheid tot realiseren achtertuin (37m²)
- Door plaatsen van warmtepomp lucht/lucht zakt uw EPC naar B
- Instapklaar

Wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve of contacteer Chiara via 0492 58 65 55

Lees meer Verberg