BEN woning te koop in Ichtegem

Vraagprijs: € 379 000 Ichtegem Zuidstraat 79
Deze prachtige BEN-woning (Bijna Energie Neutraal) is gelegen op een perceel van 311m². Het is een voorbeeld van hoogwaardige constructie, met een E-peil van slechts 6, wat getuigt van een opmerkelijk laag energieverbruik.

Met gemakkelijke toegang tot belangrijke voorzieningen, zoals scholen, winkels en bushaltes, is deze woning gelegen op een ideale locatie.

De woning geniet van een bewoonbaar vloeroppervlak van 280m² en beschikt over genoeg ruimte voor grote gezinnen of wie ruimte voorop plaatst. Het bestaat uit 3 bouwlagen.

Binnenkomen doe je via de inkomhal, voorzien van gastentoilet en onmiddellijke toegang tot de riante, lichtrijke woonkamer. Door middel van twee lichtkoepels geniet je constant van natuurlijk licht. Aangrenzend is de geïnstalleerde keuken, met toegang tot de berging. Via de woonkamer geniet u van het uitzicht op de aangelegde tuin. Achteraan de tuin is er een loungeruimte voorzien, waar het heerlijk vertoeven is.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een eerste badkamer ... voorzien van inloopdouche, lavabomeubel en bad. Daarnaast is er een tweede toilet en een extra bergruimte voorzien voor wasmachine en droogkast.

Op de tweede verdieping kan u twee volwaardige slaapkamers terugvinden en de tweede badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche. Ook op de tweede verdieping is er een apart toilet. De techniekenkamer voorzien van ventilatiesysteem en condensatieketel bevinden zich op de tweede verdieping.

Daarnaast is er nog een zolder, geschikt als bergruimte.

Extra troeven?
- Voor de woning is er een carport
- Regenwater van 10.000 liter
- 18 zonnepanelen
- thuisbatterij
- BEN-woning
- Verzorgde tuin waar het heerlijk vertoeven is.
- Elektriciteit is conform
- 4 slaapkamers
- verkoop onder registratierechten, dus 3% mogelijk

Wenst u een bezoek? Of meer informatie? Contacteer ons en plan uw bezoek in. U kan meer informatie terugvinden via onze website: www.vastgoedsinnaeve.be
Lees meer Verberg