Woning met 3 slaapkamers en garage te koop te Ichtegem

Verkocht Ichtegem Veldstraat 76
Deze woning met rustige ligging is gelegen op een royaal perceel van 1070 m² en biedt de uitstekende gelegenheid om te wonen in rust en comfort. Deze woning is gelegen in een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

Binnenkomen doe je via de inkomhal met onmiddellijke toegang tot de woonkamer. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken, met mogelijkheid tot open maken tot één geheel. De kelder grenst aan de keuken. Is een droge kelder die ruimte biedt als bergingruimte.
Op het gelijkvloers beschikt u over een eerste badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Daarnaast is er een vaste trap naar zolder, die de mogelijkheid biedt om de ruimte naar eigen wens in te richten, of het nu gaat om extra slaapkamers, een thuiskantoor of een hobbyruimte.

De inpandige garage biedt het gemak van een overdekte parkeergelegenheid. Ook naast en voor de woning is er mogelijkheid tot het parkeren van uw voertuigen. Er is ook nog een grote extra berging met zoldering aanwezig. ...

Dit is een unieke kans om een eigen stempel te drukken op de woning en te transformeren naar uw eigen dromen.

Extra troeven zijn:
- De TOP-ligging, dichtbij de N363 met toegangswegen naar Torhout en Diksmuide.
- boorput
- Regenwaterput: 3000 liter.
- Inpandige garage
- Royaal perceel met gigantische tuinmogelijkheden.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Wenst u deze eigendom te bezoeken? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be
Lees meer Verberg