Instapklare woning met 4 slaapkamers te koop in Gistel

Verkocht Gistel Sint-Jans Gasthuisstraat 15
Welkom in het hart van Gistel, waar de Sint-Jans-Gasthuisstraat 15 een thuis biedt die zowel qua locatie als ruimte perfect aansluit bij het moderne gezinsleven. Met 4 slaapkamers en een doordachte indeling is deze woning een ware oase van comfort en gezelligheid.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd door een lichte inkomhal die leidt naar de open leefruimte op het gelijkvloers. Hier komen de ruime woonkamer, ingerichte keuken met eiland en een handige bureauruimte samen, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat waar het hele gezin kan samenkomen.

Op hetzelfde niveau bevindt zich een praktische wasruimte met toilet, voor het ultieme gemak. Via de toegang tot de tuin ontdek je een lounge en een veelzijdig tuinhuis dat momenteel dienst doet als slaapkamer, maar ook als polyvalente ruimte, bijvoorbeeld 'man-cave' kan fungeren. Daarnaast is er een droge kelder die extra opslagmogelijkheden biedt.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een recent uitgeruste badkamer met zowel een douche als een ... ligbad. Op de tweede verdieping vind je nog twee comfortabele slaapkamers en een handige kleine zolderberging. De zolder is ook bereikbaar, waardoor extra opslagruimte binnen handbereik is.

Deze energiezuinige woning, met een indrukwekkend EPC-label B, is ideaal voor grote gezinnen die op zoek zijn naar veel bewoonbare oppervlakte. De woning is instapklaar, waardoor je snel kunt genieten van alle comfort en functionaliteit die het te bieden heeft. Bovendien is de elektriciteit volledig conform.

Mis deze unieke kans niet om in het bruisende centrum van Gistel te wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Neem vandaag nog contact op met Vastgoed Sinnaeve voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze prachtige woning.
Lees meer Verberg