Woning te koop te Gistel met 3 slaapkamers

Verkocht Gistel Burgemeester A. Ronselaan 4
Deze karaktervolle woning is gelegen in één van de mooiste wijken van Gistel. Deze eigendom biedt u de landelijke omgeving, in de buurt van tal van voorzieningen. Bovendien is het gelegen op een perceel van maar liefst 682m².

Eén van de meest opvallende kenmerken van deze woning is de schitterende, afgesloten tuin en de grote gemetste berging/atelier. Hier kunt u genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, ideaal om te ontspannen.

Binnenkomen doen we via de riante inkomhal. Deze vloeit uit in de woonkamer die zich in de vorm van een L situeert. Verder op het gelijkvloers bevindt zich de vernieuwde keuken met zicht op de groene tuin en een veranda waar het in koudere periodes zalig vertoeven is. Deze bevat elektrische verduistering.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en een badkamer, bestaande uit toilet, lavabomeubel en badkuip/ douche. Bovendien biedt de zolder extra mogelijkheden voor opslag.

Extra troeven van de woning:
- Inpandige garage en carport
- ... In de buurt van een speeltuintje, waardoor de woning de ideale gezinswoning is.
- De groen aangelegde tuin

Wenst u in Gistel te wonen en/of bent u op zoek naar een gezinswoning? Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023


Lees meer Verberg