Op te frissen woning in Eernegem

Vraagprijs: € 125 000 Eernegem Nieuwstraat 10
In een zijstraat van de Stationsstraat, een belangrijke invalsweg in Eernegem ligt deze te renoveren woning. Op wandelafstand van tal van voorzieningen, waaronder het centrum waar verschillende horecazaken zich bundelen.
Tevens de ideale locatie voor fietsliefhebbers want Route 62 ligt vlakbij.

Indeling van de woning:
Binnenkomen via inkomhal, met onmiddellijke toegang tot de woonkamer waarbij het eetgedeelte en zitgedeelte opgedeeld is. Verder op het gelijkvloers ligt de keuken met tal van kastruimte en de bijkeuken/wasruimte Aansluitend aan de wasruimte ligt de badkamer voorzien van douche en lavabomeubel en een individueel toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers.

Daarnaast kan u een garage terugvinden, die tevens dient als opslagruimte en een ruime werkruimte. Verder in de tuin staat er een ruim tuinhuis. De woning is gelegen op een perceel van liefst 453m².

Wenst u meer informatie? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting ... die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023. Lees meer Verberg