Landelijke gelegen alleenstaande woning te koop in Leke

Verkocht Diksmuide Lekedorpstraat 122
Deze landelijke gelegen alleenstaande woning is gelegen net buiten het centrum van Leke op een perceel van 2107m².

Binnenkomen doen we via de ruime woon- en eetkamer met aansluitend de geïnstalleerde keuken. Via de keuken heb je toegang tot de droge kelder. Verder op het gelijkvloers bevindt zich de badkamer uitgerust met bad, toilet en lavabomeubel. Tussen het gelijkvloers en het eerste verdiep beschikt de woning over een voute die ingericht kan worden als polyvalente ruimte.

Op het eerste verdiep bevinden zich twee ruime slaapkamers en een zolderruimte die kan omgebouwd worden tot derde slaapkamer. Daarnaast is er nog een zolderruimte onder het dak beschikbaar.

Naast de woning zijn er nog 2 bijgebouwen beschikbaar die voor verschillende doeleinden kunnen dienen. Bovendien zijn er nog 2 garages aanwezig.

Dit alles met zicht op de velden en mooi verzorgde zonnige tuin.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer ... informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023. Lees meer Verberg