Verzorgde karakterwoning met tuin, garage en uitweg, op Kristus-Koning

Verkocht Brugge Leopold I-laan 46
**** VERKOCHT IN 2 WEKEN **** Dit klassevol burgerhuis heeft ziel en karakter door een aantal mooi bewaarde elementen uit het Interbellum (erker, prachtige traphal), en telt 4 slaapkamers. De toffe tuin die namiddag- en avondzon biedt, heeft achteraan een uitweg via de ruime garage (met sectionale poort) die aan de Kroonstraat uitgeeft. De woning bestaat uit een statige inkom- en traphal met vestiaire, een leefruimte met parket en gashaard, een ingerichte eetkeuken, een wasplaats, een gastentoilet en een berghok. Het huis is vooraan onderkelderd. Op 1ste verdieping vinden wij er 2 slaapkamers (grote vooraan met erker, middelgrote tuinzijde) en een ruime badkamer, en op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers, en een niet ingerichte ruimte (voorzien van velux) met een zolder-mezzanine. CV op stookolie (reconversie naar aardgas perfect mogelijk). Energetische renovatieplicht binnen de 5 jaar (energiescore is nu 436 Kwh/m²/j.). Elektriciteit volledig conform!
Erg gunstig gelegen op Kristus-Koning, een gegeerde buurt met ... heel wat interessante buurtwinkels (bakker, slager, krantenwinkel, apotheek) en ook een supermarkt op een steenworp. Vlotte bereikbaarheid (via Scheepsdale en Buffelbrug) naar alle belangrijke invalswegen, en via de vlakbij gelegen Ezelpoort zit u zo stad Brugge in.
Omschreven door Agentschap Onroerend Erfgoed: "Interbellum-burgerhuis van circa 1930. Bruine baksteenbouw boven een begane grond van donkerbruine baksteen. Bovenbouw wordt gedomineerd door de centrale driezijdige erker. Bewaard schrijnwerk."
Lees meer Verberg