Verzorgd ruim burgershuis met prachttuin en 2 appartementen, tussen Astridpark en Groenerei gelegen

Vraagprijs: € 1 280 000 Brugge Freren Fonteinstraat 8
Verzorgd burgershuis met klassevol cachet, met 2 ruime appartementen (beide verhuurd) en garage, welgelegen tussen de Groenerei en het Astridpark, vlakbij buurtwinkels en Proxy Delhaize, in de historische binnenstad. Is als volgt opgesplitst:

1. Huisnummer 8A: het eigenlijk woonhuis met bureau, riante inkom- en traphal, garage, vestiaire met gastentoilet, bijzonder ruim en lichtrijke leef- en eetplaats, uitgevend op de prachtige Zuidwestgerichte tuin (die geniet van unieke privacy), keuken (te moderniseren, met ontbijthoek), tussengang (die verbinding maakt tussen traphal en keuken/eetplaats) met 3 bergruimtes en van waaruit ook (gedeelde) lift naar boven kan genomen worden. Via een monumentale trap komen we op een grote nachthal die toegang geeft op 4 slaapkamers (3 grote, 1 kleinere), 2 badkamers (elk met hun toilet). Degelijk gebouwd en steeds prima onderhouden, doch behoeft wat modernisering. De woning is grotendeels onderkelderd (meerdere compartimenten). CV-condensatieketel op aardgas. EPC 202 Kwh/m²/j. ... (20220609-0002620068-RES-1).
2. Huisnummer 8/1 (via aparte inkom): degelijk vernieuwd duplexappartement 112 m² op 1ste en 2de verd. met op gelijkvloers in de gemeenschappelijke inkom een privatieve bergruimte van ± 15 m². Dit appartement is verhuurd momenteel. Zowel 1ste als 2de verd. bereikbaar via lift. Ieder verdieping heeft ook zijn eigen zuidwestgericht privé-terras. EPC 302 Kwh/m²/j. (20220610-0002620101-RES-1), score die kan verbeterd worden door CV-HR-gaswandketel te vervangen door condensatieketel.
3. Huisnummer 8/2 (via aparte inkom, via lift en traphal bereikbaar): degelijk vernieuwd appartement 144 m² op 2de verd. met op gelijkvloers in de gemeenschappelijke inkom een privatieve bergruimte van ± 15 m². Dit 2-slaapkamerappartement is verhuurd momenteel. De leefruimte geniet prachtig zicht op het groen en ook op OLV-Kerk + is een heel leuke mezzanine die een bijkomend bureel of zithoek heeft. CV op aardgas. EPC 257 Kwh/m²/j. (20220830-0002620087-RES-3).
4. Zolderrruimte bereikbaar via lift + trap: mits deze ruimte te isoleren, heeft deze ruimte potentieel. Toebedeling meest logisch privatief aan het woonhuis, of bij opsplitsing (met basisakte) als gemeenschappelijke ruimte.

Optioneel kan pand om de hoek bijgekocht worden (Waalsestraat 25) die uitweg biedt + extra-garage met fietsenberging daarachter + uitweg palend aan tuin. Deze belétagewoning heeft een verhuurd duplex-appartement (2 slpk's) boven de garage.

Het kan perfect als opbrengsteigendom beschouwd worden, al dan niet met het betrekken van woonhuis 8A (niet verhuurd) voor eigen gebruik. De instelprijs is de som van de individuele kavels door landmeter geschat. Mits opmaak basisakte kan de woning los van de appartementen verkocht worden. Informeer vrijblijvend 0493/25.06.45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be.
Lees meer Verberg