Instapklare woning te koop in Aartrijke

Verkocht Aartrijke Vlasbloemstraat 11
Deze woning gelegen in de Vlasbloemstraat te Aartrijke (Zedelgem) staat te koop. Deze villa bevindt zich op het eind van een doodlopende straat, in een zeer rustige en kindvriendelijke buurt. Bovendien is ze gelegen op een perceel van 600m².

Binnenkomen doe je via de riante inkomhal, met gastentoilet. Met zijn authentieke elementen leunt deze woning aan bij het landelijke karakter. Via de inkomhal krijgt u toegang tot de open leefruimte waarbij de ruimte is ingedeeld in een salon en eetruimte. De salon is voorzien van een kachel. Er is een recent vernieuwde keuken, met kookeiland, en de erker, waar u plaats kan nemen met uitzicht op de fraai aangelegde tuin. De keuken beschikt over veel kastberging.
Aan de keuken is er een grote veranda gebouwd, die dienst doet als extra ruimte.

De eerste verdieping is uitgerust met 3 slaapkamers, een badkamer voorzien van inloopdouche en een dressingruimte.

Bijkomend is er een zolder aanwezig, een kelder, een wasruimte en een garage voorzien van een elektrische sectionaal poort. Voor de ... woning is er een oprit met plaats voor 2 à 3 auto's.

Troeven?
- Zonnepanelen
- Regenwater 10.000 liter
- TOP locatie
- Doodlopende straat
- Verzorgde tuin

Wenst u een bezoek aan deze riante woning met top ligging? Neem gerust contact op.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
Lees meer Verberg