Royale villa met 6 slaapkamers kortbij het centrum van Roeselare

Verkocht Roeselare Vijverstraat 10
Deze villa is gelegen op een zeer centrale ligging in een oase van rust op een grondoppervlakte van 2209 m2, dit kortbij het centrum van Roeselare. Kenmerken van renaissancestijlen geven dan ook een extra, unieke touch aan de woning.

De indeling is als volgt: Prachtige, artisanale inkomhal – living met open haard en aanpalende veranda – open, uitgeruste keuken (keukenlift naar kelder aanwezig) met aparte eetplaats – berging – gastentoilet en bureau.
Op de eerste verdieping: 5 ruime slaapkamers - twee badkamers. Toegang tot de tweede verdieping met 2 zolderkamers en eventueel nog een extra in te richten kamer.

700 m2 aan bewoonbare oppervlakte!

De woning is volledig onderkelderd! Plaats voor meerdere voertuigen, een aparte douche en toilet. De kelder beschikt over meerdere bergingen. Bijkomend aan de voorzijde van de kelder is er ook nog een aparte feestzaal.

Buitenomgeving: Voortuin met 2 oprijlanen – ruime tuin achteraan met zwembad – aparte conciërgewoning met: living – keuken – slaapkamer – berging.

Opzoek naar ... een unieke woning met veel karakteristieke elementen?

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Contacteer ons zeker voor meer info!
Lees meer Verberg