Rustig gelegen alleenstaande nieuwbouwwoning te Koekelare

Verkocht Koekelare Werkenstraat 8
Deze alleenstaande nieuwbouwwoning is gelegen op een grondoppervlakte van 546 m² en bestaat uit: oprit - inkomhal - wc - zithoek - living - grote keuken met inbouwtoestellen - berging - wasplaats - tuin met oneindige mooie plattelandsuitzichten. Op verdiep 1: nachthal - dressingsruimte - badkamer met inloopdouche - toilet - 3 slaapkamers, waarvan 1 voorzien van een dressingsruimte zolder.

Deze woning is rustig gelegen, op het einde van een doodlopende straat en bevindt zich toch op wandelafstand van het centrum van Bovekerke.

Deze woning is gebouwd volgens de nieuwe energienormen van 2019 en heeft een E-peil van E35. De grote ramen zorgen niet alleen voor mooi uitzicht en veel lichtinval, ook zijn ze super isolerend waardoor het tijdens de winter mooi warm blijft en tijdens de warme zomerdagen mooi fris blijft in huis.
Videofonie is voorzien, de verlichting is overal geautomatiseerd en alle kamers zijn voorzien van distributie en internet.
De grondwaarde wordt verkocht onder het registratie stelsel, de constructiewaarde wordt ... verkocht onder btw stelsel. Lees meer Verberg