Verzorgde gemeubelde studio, residentieel gelegen op 1,5 km van Zeedijk, met ondergrondse autostandplaats

Vraagprijs: € 95 000 De Haan Pater Vandemoerelaan 49 2.04
Tegenaan het pittoreske Klemskerke in een residentële buurt en op fiets-/wandelafstand van onze tofste badplaats met z'n mooie kustlijn (leuke zeedijk/strand), ligt in een verzorgde residentie op de 2de verdieping deze comfortabele, gemeubelde studio, voorzien van inkom (ingemaakte kast), badkamertje met toilet, leef- en slaapruimte (géén aparte slaapkamer) met kitchenette (kasten en toestellen) + terrasje. Ideaal als 2de verblijf, maar ook als klein investeringspand intereressant (jaar- of seizoensverhuur)!! Bij de studio hoort ook een ondergrondse autostandplaats (nr. 3 op niveau -1 toegankelijk met lift), zeker in de zomer, weekends en verlofperiodes een belangrijke troef. Tal van wandel- en fietsroutes, in de Polders van het Brugse ommeland.
De verkoop gebeurt via het online-biedingsplatform van CoVast met een STARTPRIJS van 95.000 euro, onder de voorwaarden, terug te vinden op de website www.covast.be en in een eerste online-biedingsfase kan geboden worden uiterlijk vrijdag 5 maart om 15 uur. Let wel: bij aanvaarding van ... een bod, is dit bindend en wordt 7,26% koperscommissie gerekend (BTW-incl.), met daarbovenop uiteraard de verkooprechten en de notariskost.
Grijp uw kans, en plan een bezoek, bel 0493/25.06.45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be Boek vlug uw afspraak, de biedingsperiode is kort!
Lees meer Verberg