Op belangrijke invalsweg centrum St-Pieters, commercieel hoekpand/projectgrond

Vraagprijs: € 430 000 Brugge Blankenbergse Steenweg 198
Welgelegen commercieel hoekpand dat zich langsheen een drukke invalsweg bevindt naar Scheepsdalebrug en Ezelpoort (vlotte toegang tot Brugge-centrum). Door zijn uitstekende visibiliteit biedt dit pand heel wat commerciële mogelijkheden en een combinatie wonen/werken behoort ook tot de mogelijkheden. In 2010 verbouwd in functie van kinderdagverblijf, tot voor kort had het die bestemming. Het geheel is aangepast met zachte vloeren, kindervoorzieningen en de nodige brandbeveiliging (brandtrap, haspels, alarm, branddeuren, ...). Zonnepanelen op dak van bijgebouw vervat in de prijs. CV aardgas. EPC-score X, zijnde onbekende elementen, 868 kwh/m².

Gelijkvloers (L-vorm): ruime speelzaal, inkom, keuken, sanitaire ruimte. verdieping: 2 slaaplokalen en een vergaderzaaltje. Zolder (ventilatiesysteem). Binnenkoer met ruime bergplaats met poort.

De verkoop geschiedt onder het Biedingsplatform Covast, met een instelprijs van 430.000 EUR waar in een eerste fase (voorwaarden: zie www.covast.be) kan op geboden worden uiterlijk tot vrijdag 1 ... maart om 15 uur. Voor bezoek en vrijblijvende info, mail: thierry@vastgoedsinnaeve.be of bel 0493 25 06 45.

Lees meer Verberg