Assistentiewoning te koop in Veurne

Vraagprijs: € 225 000 Veurne Zuidburgweg 56 0016
Zuidburg is een nieuw topproject met luxueuze zorgflats, de nieuwe trend in wonen.

Deze serviceflat is gelegen in het hartje van Veurne, een bruisende gemeente kortbij de zee. Zo bevindt u zich in een levendige omgeving, vlakbij alle winkels, openbaar vervoer met bussen en treinen en zoveel meer.

De assistentiewoning zelf is gelegen op het gelijkvloers aan de binnentuin. Het beschikt over een aangenaam zonnig terras palend aan een oase van rust en groen en bestaat uit: living - keuken - terras - tuin - slaapkamer - badkamer. Deze flat is volledig voorzien van alle lichtarmatuur, gordijnen en ingebouwde kasten. Momenteel verhuurd aan 750 €/mnd.

Deze assistentiewoning is immers de ideale formule voor wie een jaartje ouder wordt, actief en zelfstandig wil blijven maar ook de zekerheid verlangt van een woonomgeving met een beetje extra hulp. ​

Zuidburg voorziet daarom verschillende diensten die het leven aangenamer en veiliger maken. Naast de vaste diensten zoals een restaurant met zonneterras, bibliotheek met zicht op het ... water en de stad, fitness, noodhulp met interventie, woonassistent en een inwonende conciërge, hebben de bewoners verder de optie om beroep te doen op een kapper, pedicure, manicure, thuisverpleging, boodschappendienst, was- en strijkdienst,...

Waarom wachten om te genieten? En waarop zou u wachten? Tot het onderhoud aan de woning te zwaar wordt? Tot uw gezondheid u verplicht halsoverkop te verhuizen? Laat het werk en de zorgen over aan anderen en geniet van wat echt telt. Van tijd voor uzelf, uw kinderen, uw kleinkinderen. In een prachtige omgeving, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden, ontspanning, beweging en beleving.

Lees meer Verberg