Residentieel gelegen projectsite op 3830 m² grond (23 bejaardenhuisjes) in groene omgeving.

Vraagprijs: € 720 000 Sint-Kruis Acaciapad/Eikenberg 1 tot 17
De projectsite bestaande uit 23 wooneintiteiten (ideaal voor verhuur aan senioren, elk circa 64 m² bewoonbare opp.) is een ontwerp van de hand van architect Axel Ghyssaert en is gelegen in een rustige, groene en residentiële buurt, met bijzonder vlotte bereikbaarheid naar winkels en supermarkten vlakbij.

Een aantal van deze gelijkvloerswoonenheden is nog verhuurd, anderen zijn reeds vrijgekomen,maar alles behoeft modernisering (o.m. keuken/sanitair) en energetiisch grondig aangepakt te worden. Gezien het uniek karakter van deze site, is dit als bouwkundig erfgoed geïnventariseerd, maar het is niet uitgesloten dat een kleinschalige nieuwbouw met eenzelfde doel en architecturale insteek, hier kan vergund worden. Onderling zijn deze 1-slaapkamerswoninginen met elk hun terras verbonden in parkresidentie met zitbankjes, in een groene omgeving (38 are - mooie buurt!). Er zijn een 8-tal bezoekersparkings voorzien, maar geen privatieve staanplaatsen of garages op dit project!

De thans verhuurde wooneenheden zullen uiterlijk ... 31-12-2022 worden vrijgemaakt zodanig
dat het genot op die datum volledig overgaat op de koper. Het staat de koper vrij
om eventueel onbewoonde panden reeds te renoveren of voorbereidende werken te starten op de
site die het normale huurgenot niet beïnvloeden. De huuropbrengsten komen zolang verkoper toe, die verder in staat voor het normale onderhoud van de verhuurde panden .

Een ware opportuniteit, zeker ook overzichtelijk in aanpak renovatie, geschikt voor een aannemer/investeerder die fasegewijs een rendabel verhuurproject wil uitbaten. Of als nieuw project (aanvraag te bekomen mits het doel en de architecturale aanpak binnen een gelijkwaardig ontwerp kan gebeuren, gezien dit binnen erfgoedkundige normen zal beoordeeld worden). Een unieke uitdaging om een waardevol project te realiseren.

Deze verkoop geschiedt via het biedingsplatform COVAST (onder de voorwaarden terug te vinden op www.covast.be) met in eerste biedingsfase (startprijs 720.000 EUR) te bieden, tot maandag 7 maart 2022 - 15u (wees tijdig om uw bod uit te brengen, contacteer mij hiervoor). Voor info of bezoek ter plaatse, bel mij op 0493 25 06 45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be
Lees meer Verberg