Residentie Clarenhof te Nieuwpoort erkende assistentiewoningen met een waaier van diensten

Prijs op aanvraag Nieuwpoort Hoogstraat 6
Een prachtige residentie met respect voor de geschiedenis.

De appartementen in residentie Clarenhof zijn ruim en lichtrijk. Elke flat beschikt over een inkomhal, leefruimte, keuken, slaapkamer en badkamer. De oppervlaktes schommelen tussen de 55 m² en 120 m². Bovendien heeft elke flat een eigen kelderberging op -1. Daar vindt u ook het wassalon, de fietsenstalling en de ondergrondse parking.

De Flats zijn afgewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals parketvloeren, een composietwerkblad in de keuken, vloerverwarming en hoogrendementsglas. Tevens zijn ze ook voorzien van inbraakdetectie, branddetectie en toegangscontrole. Er is ook een uniek domotica- en oproepsysteem.

De diensten die aangeboden worden voor de 65-plussers staan allemaal in het teken om er zorgeloos te kunnen wonen. Zo is er een woonassistent, er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, er is een crisiszorg, een brasserie waar ook uw familie en vrienden kunnen genieten van een heerlijke pannenkoek... , er is een fitnessruimte en een welness. ...

Het Clarenhof is gelegen in het centrum van Nieuwpoort dichtbij winkels, openbaar vervoer, restaurants, het strand en heeft een vlotte bereikbaarheid.

Ideaal als investering aangezien er maar 12% BTW ipv 21% BTW aangerekend wordt, er is een vrijstelling van de onroerende voorheffing, er is een netto huurrendement van 3,5 – 4,2% en u koopt het aan in volle eigendom.

Uw zekerheid voor uw persoonlijke, zorgeloze toekomst op een gezellige, luxueuze locatie dichtbij zee EN EEN TOPINVESTERING VOOR DE BELEGGER

Bezoek het modelappartement op afspraak. Bel Vastgoed Sinnaeve voor verdere inlichtingen.
Lees meer Verberg