Wooncentrum te Koekelare

Vraagprijs: € 174 193 Koekelare Lekestraat 23
23+ wordt een wooncentrum voor volwassenen met nood aan begeleiding. Gezien er weet is van ongeveer 10.000 wachtenden met een dergelijke vraag en er in onze regio geen aanbod is voor deze groep, is dit een opportuniteit om in die zorg te voorzien.
23+ staat voor:
*De locatie: Lekestraat 23
*23 woonunits
*+ staat voor inclusie
*Artikel 23 van de Belgische grondwet: ieder heeft het recht een menswaardig leven te leiden. Woonunits met een aanleunfunctie voor mensen met een beperking.
KOSTPRIJS UNIT INCLUSIEF 6% BTW 174 193,00 €, HUUROPBRENGST PER MAAND 450,00 €, RENDEMENT 3,10%
Jaarlijkse kosten voor syndic en grote onderhoudskosten zijn ten laste van de huurders. De investeerders gaan een overeenkomst aan van 27 jaar waarbij elke maand het bedrag doorgestort wordt. De BTW is recupereerbaar voor het vruchtgebruik, dit zowel voor zelfstandigen en niet-zelfstandigen/BTW-plichtigen. Onroerende voorheffing is inbegrepen in de kostprijs. Er is een huurgarantie nadat de unit één jaar is bewoond d.w.z. dat ook al staat de unit even ... leeg dat er toch kan doorgestort worden. EPC: gebouw in aanbouw UC: gebouw in aanbouw. Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info. We stellen u graag het project in al zijn aspecten voor.

Lees meer Verberg