Perfect instapklaar handelseigendom in het centrum van Koekelare Trendy en “avant la lettre” loungy ingericht

Prijs op aanvraag Koekelare Moerestraat 3
Zéér goed gelegen handelszaak in het commercieel centrum van Koekelare, rechttegenover de kerk en in de nabijheid van voldoende gratis parkeergelegenheid. Het Hemelsbreed Verschil is in Koekelare en verre omstreken een begrip op cullinair vlak. Momenteel is het handelspand opgedeeld in een heuse brasserie en restaurant op twee niveau’s. Trendy en “avant la lettre” loungy ingericht. Deze eigendom bestaat uit: op het gelijkvloers: terras (zomer) voorkant gebouw - het brasseriegedeelte - grote trendy bar met de nodige koeling - volledig hyper ingerichte keuken met koelcel - berging - modieuse toiletten.
Op het eerste verdiep (bereikbaar via een centraal brede stijlvolle trap): restaurantgedeelte met bar (voorzien van tapinstallatie) en passerelle - groot zonnig dakterras - modieuse toiletten. Er is een goederenlift voorzien vanuit de keuken naar het restaurantgedeelte achter de bar op het eerste verdiep, volledig ventilatiesysteem en drijfkracht aanwezig. Deze eigendom met handelsfonds wordt verkocht wegens medische redenen. Dit ... polyvalent gebouw (vrij van brouwer) is geschikt voor diverse beroepsdoeleinden/uitbatingen.

Bijzonder woordje van de eigenaars:
"Dag lieve mensen,
Nadat we in maart verplicht moesten sluiten wegens Covid-19, werden we geconfronteerd met een tweede uitdaging.
Half maart werd bij Heidi een tumor vastgesteld, er werden verscheidene onderzoeken uitgevoerd.
Het vonnis was kort en krachtig: kanker…., de nodige behandelingen werden opgestart en vele andere geneesmethoden zullen volgen met een mogelijkse einddatum half 2021.
Momenteel is Heidi onder therapie met chemo tot oktober.
Ten gevolge van deze beproeving hebben wij de beslissing genomen om de activiteiten in het restaurant te stoppen. Zelfs met de heropening van de horeca in juni, is het voor ons niet mogelijk te herstarten gezien de kans om ons te besmetten met Covid-19 nog te groot en nefast is voor Heidi en haar immuunsysteem.
Heidi en Michel, Het Hemelsbreed Verschil Restaurant Koekelare "
Lees meer Verberg