Penthouse met luxueuze afwerking te Sint-Michiels

Vraagprijs: € 495 000 Brugge Koning Albert I-Laan 68 3.01
Deze magnifieke penthouse met kwalitatieve afwerking situeert zich op de volledige derde verdieping van "Etage 3", een kleinschalige residentie met zes wooneenheden en handelsgelijkvloers.

Het project bevindt zich op een absolute toplocatie: op een boogscheut van het centrum van Brugge, station, winkels, scholen en bovendien met een uiterst vlotte verbinding naar de E40 en E403.

De indeling van de penthouse is als volgt: lift, inkomhal met gastentoilet, woonkamer, eetkamer met open keuken voorzien van keukeneiland, berging , master bedroom met rechtstreekse toegang tot het terras, slaapkamer met ingebouwe kasten, badkamer met bad en inloopdouche en twee ruime, zonnige terrassen.

Dit nieuwbouwproject blinkt uit door de prachtige architectuur en de grote glaspartijen, die ervoor zorgen dat de appartementen een optimale lichtinval genieten.

Tot slot is er ook nog een mogelijkheid om een kelderberging op niveau -1 en een autostandplaats (nr. 10) op privé parking achteraan het gebouw aan te kopen (25 000 € exclusief kosten). ...

Mis deze kans niet en plan nu een bezoek in!
EPC: gebouw in aanbouw

Bewoonbare opp. : 104 m²
Terrassen: 32 m²
Lees meer Verberg