Tussen Astridpark en Groenerei gelegen, ruim burgershuis met prachtige zongerichte tuin

Verkocht Brugge Freren Fonteinstraat 8 A
Verzorgd en klassevol burgershuis, welgelegen tussen de Groenerei en het Astridpark, vlakbij buurtwinkels en Proxy Delhaize, in de historische binnenstad.

Omvat riante inkom- en traphal, bureau, garage, vestiaire met gastentoilet, bijzonder ruim en lichtrijke leef- en eetplaats, uitgevend op de prachtige Zuidwestgerichte tuin (die geniet van unieke privacy), keuken (te moderniseren, met ontbijthoek), tussengang (die verbinding maakt tussen traphal en keuken/eetplaats) met 3 bergruimtes en van waaruit ook (gedeelde) lift naar boven kan genomen worden. Via een monumentale trap komen we op een bijzonder grote nachthal die toegang geeft op 4 slaapkamers (3 grote, 1 kleinere), 2 badkamers (elk met hun toilet), zolderruimte via lift/trap bereikbaar. Degelijk gebouwd en steeds prima onderhouden, doch behoeft wat modernisering. De woning is grotendeels onderkelderd (meerdere compartimenten). CV-condensatieketel op aardgas. Gunstig EPC 202 Kwh/m²/j. !

Optioneel bij te kopen:
- F. Fonteinstraat 8/1 (via aparte inkom): degelijk ... vernieuwd duplexappartement 112 m² op 1ste en 2de verd. met op gelijkvloers in de gemeenschappelijke inkom een privatieve bergruimte van ± 15 m². Dit appartement is verhuurd momenteel. Zowel 1ste als 2de verd. bereikbaar via lift. Ieder verdieping heeft ook zijn eigen zuidwestgericht privé-terras. EPC 302 Kwh/m²/j. (20220610-0002620101-RES-1), score die kan verbeterd worden door CV-HR-gaswandketel te vervangen door condensatieketel.
- F. Fonteinstraat 8/2 (via aparte inkom): degelijk vernieuwd appartement 144 m² op 2de verd. met op gelijkvloers in de gemeenschappelijke inkom een privatieve bergruimte van ± 15 m². Dit 2-slaapkamerappartement is verhuurd momenteel. De leefruimte geniet prachtig zicht op het groen en ook op OLV-Kerk + is een heel leuke mezzanine die een bijkomend bureel of zithoek heeft. CV op aardgas. EPC 257 Kwh/m²/j. (20220830-0002620087-RES-3).
- Waalsestraat 25 (om de hoek, palend aan tuin): deze belétage woning heeft een extra-garage met daarachter een fietsenberging die uitgeeft aan de aan de tuin Freren Fonteinstraat 8A, dus zeer interessant omwille van de uitweg die het hieraan biedt. Aparte inkom met wasplaats/berging, die hoort bij het verhuurd duplex-appartementje met 2 slaapkamers, en terraskoertje. CV op aardgas. EPC 398 kwh/m²/j. (20220607-0002618449-RES-1). Ingeval het niet zou bijgekocht wordt, zal de huidige perceelgrens door verkoper dichtgemetst/afgsloten worden.

Mochten huisnummers 8A, 8/1 en 8/2 samen gekocht worden (deels/geheel als opbrengstpand), vraagprijs 1.280.000 EUR, dan is er geen basisakte nodig (= huidige toestand). Ingeval woonhuis 8A wel afzonderlijk gekocht wordt, zal overgegaan worden tot opmaak basisakte met bepaling van kwotiteit (aandeel in de medeëigendom) bepaald per woonentiteit, gezien de lift gedeeld wordt en ook het dak gemeenschappelijk is. Het afzonderlijk aanbod huis 8A geldt enkel onder de voorwaarde van opmaak basisakte!
Appartementen 8/1, 8/2 en belétage Waalsestraat 25 worden afzonderlijk niet te koop gesteld, zolang er geen koper is voor het woonhuis 8A. Indien interesse hiervoor, kunt u uw kandidatuur wel doorgeven, dan houden wij u hiervan op de hoogte.
Info & bezoek: 0493/25.06.45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be.
Lees meer Verberg