Welgelegen perceel bouwgond voor open bebouwing op ruim 6 are, met open landelijk zicht vooraan

Vraagprijs: € 296 000 Sint-Andries Hogeweg 313
Op dit mooi perceel van ruim 6 are, bevindt zich nu een type bungalow met een zuidgerichte achtertuin, een lange oprit, een garageconstructie achteraan, en een tuinhuis. Het biedt aan de voorzijde een open zicht naar de spoorweg met een prachtig landelijk zicht palend aan de Oostendse Vaart. De huidige bungalow (klein volume) is voorzien een inkom met vestiaire en toilet, een keuken, een wasplaats, een leefruimte, een badkamer en een ruime slaapkamer. Mits behoud is er energetische renovatieplicht, om binnen de 5 jaar de score op minimaal klasse D te brengen. CV op aardgas, elektriciteit wellicht niet conform. Als bouwgrond is het (op termijn) vooral interessant. De bouwvoorschriften laten behoorlijk wat vrijheid voor het realiseren van een open bebouwing, tot maximaal 200 m² bebouwbaar, 2 bouwlagen, en vrije dakvorm (plat, hellend of combinatie). Wilt men een kwalitatieve open bebouwing realiseren, met behoud van voldoende (zongerichte) achtertuin, dan kan gemakkelijk een 4 slaapkamerwoning gebouwd worden, met een ... inpandige garage. Afstand tot rooilijn dient 10 m. te zijn, van perceelsgrens links en rechts is dit 4 meter (2 meter breder dan huidige constructie!).
Welgelegen op 5 minuten van de N49 (expressweg) met heel wat winkels maar vooral de ontsluiting naar de kust (A10) en naar het binnenland (E40) is een grote troef. De sportieveling vindt er zijn gading, Oostendse Vaart met talloze fietsroutes naar de polders.
STARTprijs is 296.000 EUR waarop kan geboden worden. Bezoekdag ZATERDAG 13 APRIL tussen 9u30 en 12u30 ENKEL OP AFSPRAAK: bel 0493 25 06 45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be
Lees meer Verberg