Unieke opbrengsteigendom te koop in Gistel

Verkocht Gistel Koolaerdstraat 118 a
Ideaal voor investeerders en eigenaars die op zoek zijn naar een rendabele vastgoedoptie, presenteert deze unieke gelegenheid in de Koolaerdstraat 118 en Koolaerdstraat 118A te Gistel. Met twee aparte woningen op één perceel, biedt deze eigendom niet alleen een directe opbrengst, maar ook een enorm potentieel voor de toekomst.

De Koolaerdstraat 118 beschikt over een inkomhal met gastentoilet, bureauruimte die ook als vierde slaapkamer kan dienen, lichtrijke woonkamer met open keuken. In de woonkamer is er ook een berging voorzien. Er is een aparte gang met toegang tot de oprit en gemeenschappelijke fietsenberging. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De volledige woning is onderkelderd.

De Koolaerdstraat 118A beschikt over een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke ruime woonkamer met open keuken. Verder is er een wasplaats, een bureau, 2 slaapkamers en een badkamer.

Beide woningen beschikken over een zonnige tuin met terras. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Troeven?
- De ... Koolaerdstraat 118 en 118A zijn twee aparte woningen met individuele toegang en voorzieningen, waardoor privacy en comfort gewaarborgd zijn voor elke huurder.
- De ene woning is momenteel verhuurd, waardoor er een stabiel rendement wordt gegenereerd vanaf dag één.
- Gunstige locatie dichtbij tal van voorzieningen waaronder winkels, grootwarenhuizen en openbaar vervoer.

EPC-label Koolaerdstraat 118, Gistel: 361 kWh/(m² jaar) - label D
EPC-label Koolaerdstraat 118A, Gistel: 287 kWh/(m² jaar) - label C

Deze opbrengsteigendom biedt niet alleen een directe opbrengst, maar ook een toekomstbestendige investeringsmogelijkheid. Mis deze kans niet om uw vastgoedportefeuille te versterken met een solide rendement op een toplocatie in Gistel!
Lees meer Verberg