Gebouw met 4 appartementen in casco verder af te werken, vlakbij Zeelaan

Vraagprijs: € 359 250 De Panne J. Demolderlaan 1
In casco, kleinschalig gebouw, mits afwerking (+ aanvraag omgevingsvergunning) zijn deze indi-individueel verhuurbaar of individueel verkoopbaar op voorwaarde dat huurder/koper 5 jaar hoofdverblijfplaats in De Panne vestigt. Wind- en waterdicht, verplicht af te werken volgens de geldende bijzondere voorwaarden. Elk appartement (één-slaapkamer-type) heeft een terras (aan straatzijde), het gelijkvloers een koer achteraan. Onderkelderd, ieder appartement kan een privé kelder krijgen. Inkom, trap- en lifthal (enkel liftschacht, lift te installeren).

Tussentijds energieprestatiecertificaat Bouw:

Appartement 1 (gelijkvloers): K35/E42/44kWh/m²a
Appartement 2 (1ste verd.): K35/E42/33kWh/m²a
Appartement 3:(2de verd.)/ K35/E42/29kWh/m²a
Appartement 4: (3de verd.): K35/E42/45kWh/m²a

Deze verkoop geschiedt onder een instelprijs waarop in het biedingsplatform van COVAST (voorwaarden: zie www.covast.be) kan geboden worden in een eerste ONLINE te volgen fase (biedingsdatum wordt eerstdaags bekend gemaakt). Indien het bod aanvaard ... wordt, dan is dit bindend (dus geen opschortende voorwaarde mogelijk) en dient bovenop de aanvaarde bieding 4,84% ingecalculeerd te worden om de totaal aankoopprijs te kennen. Vrijblijvende info en bezoek: 0493 25 06 45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be.

Centraal gelegen, nabij de belangrijke winkelstraat Zeelaan (om de hoek), en op enkele minuten stappen van de zeedijk en het strand.
Lees meer Verberg