Gebouw met 4 appartementen in casco verder af te werken, vlakbij Zeelaan

Vraagprijs: € 359 250 De Panne J. Demolderlaan 1
In casco, kleinschalig gebouw, mits afwerking (+ aanvraag omgevingsvergunning) zijn deze indi-individueel verhuurbaar of individueel verkoopbaar op voorwaarde dat de bewoners minimum 5 jaar hoofdverblijfplaats in De Panne vestigt, en er momenteel ook woont. Wind- en waterdicht, verplicht af te werken volgens de geldende bijzondere voorwaarden. Elk appartement (één-slaapkamer-type) heeft een terras (aan straatzijde), het gelijkvloers een koer achteraan. Onderkelderd, ieder appartement kan een privé kelder krijgen. Inkom, trap- en lifthal (enkel liftschacht, lift te installeren).

Tussentijds energieprestatiecertificaat Bouw:

Appartement 1 (gelijkvloers): K35/E42/44kWh/m²a
Appartement 2 (1ste verd.): K35/E42/33kWh/m²a
Appartement 3:(2de verd.)/ K35/E42/29kWh/m²a
Appartement 4: (3de verd.): K35/E42/45kWh/m²a

Deze verkoop geschiedt onder een instelprijs waarop in het biedingsplatform van COVAST (voorwaarden: zie www.covast.be) kan geboden worden in een eerste ONLINE te volgen fase op 5 juli. Indien het bod aanvaard wordt, ... dan is dit bindend (dus geen opschortende voorwaarde mogelijk) en dient bovenop de aanvaarde bieding 4,84% ingecalculeerd te worden om de totaal aankoopprijs te kennen. Vrijblijvende info en bezoek: 0493 25 06 45 of mail thierry@vastgoedsinnaeve.be.

Centraal gelegen, nabij de belangrijke winkelstraat Zeelaan (om de hoek), en op enkele minuten stappen van de zeedijk en het strand.
Lees meer Verberg