Duplex appartement te Oostende

Verkocht Oostende Sint-Jansstraat 4 0301
Dit prachtige duplex appartement in Oostende biedt u de perfecte combinatie van ruimte, comfort en een geweldige locatie aan de Belgische kust. Met 3 ruime slaapkamers, een zonneterras en een moderne uitstraling, is dit appartement de ideale plek om te wonen of te investeren. Het appartement is gelegen op de derde verdieping te Residentie "Het vijfde seizoen".

Bij het betreden van dit duplex appartement valt de ruime en lichte woonkamer meteen op. De open indeling zorgt voor een vloeiende overgang tussen de woonkamer en de eetkamer, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. De grote ramen bieden veel natuurlijk licht en laten u genieten van het buitenleven op het zonneterras.
Verder op het gelijkvloers is er een gastentoilet en een ruime berging die op vandaag ingericht is als slaapkamer.

Op de bovenste verdieping van dit duplex appartement vindt u twee slaapkamers, elk uitgerust met comfortabel daglicht. De badkamer is smaakvol ingericht en biedt een ligbad en dubbele lavabo. Daarnaast beschikt de verdieping ... over een tweede toilet en de techniekenkamer.

Extra troeven:

- Elektriciteitsattest is conform
- Energiezuinig appartement - EPC C
- Zonneterras die nog vernieuwd wordt
- gemeenschappelijke fietsenberging

Op zoek naar een starterswoning of een investering aan de Belgische kust? Neem contact op om een bezichtiging te plannen.
Lees meer Verberg